Activiteiten

Wij organiseren op onze locatie diverse activiteiten. In de schoolvakantie organiseren wij bijvoorbeeld een voetbalkamp en een theaterkamp. In het najaar organiseren wij diverse massage en ontspanningscursussen. Daarnaast beschikt onze locatie over 7 stallen en kunt u dus ook activiteiten met paarden organiseren op onze locatie.

U kunt meedoen aan onze activiteiten maar ook zelf een activiteit organiseren op onze locatie. Bij meerdaagse activiteiten kunnen de deelnemers overnachten in het verblijfsgebouw. Het verblijfsgebouw kunt u gedeeltelijk of geheel reserveren voor de deelnemers.

De activiteit zelf kan gegeven worden in de prachtig verbouwde silo en/of in de omgeving van onze locatie. Deze silo is geschikt voor zowel grote (circa 20 pers.) als kleine groepen. Mede door de ronde vormen, het deels glazen/deels sedumdak (=‘begroeid’) en de natuur om het gebouw krijgen we vaak te horen dat er een bijzondere en prettige sfeer aanwezig is. Als het mooi weer is, kunnen de beide tuindeuren open en waant u zich midden in de natuur.