Overnachting - Boswandeling en Hunebedden

Heerlijk ontspannen met een overnachting en een boswandeling maken door het prachtige Holtingerbos. U kunt genieten van ruim 8km aan wandelroutes in het bos. Omdat Het Vogelijk direct grenst aan het bos heeft u een eigen ingang het bos in. Het Holtingerbos loopt door tot aan Havelte waar u de Hunebedden kunt bezoeken of een kijkje kunt nemen in de vlindertuin. 

Boswandeling in de Drentse bossen

Het bos bevat veel soorten landschappen, zoals verschillende bosbegroeiing (zowel naald- als loofbomen), zandvlaktes, heide, de Brandeveense Plassen (met klein strandje) en het loopt zo'n kilometers. In het bos zijn nog volop dieren in het wild, zoals veel soorten vogels (ook uilen), reeën, vossen, etc.; zelfs Schotse Hooglanders lopen in bepaalde delen rond.

Vakantiehuis Drenthe online boeken

Het vakantiehuis in Drenthe reserveren? U kunt nu zelf heel eenvoudig uw reservering online regelen. Wilt u bijvoorbeeld onze groepaccommodatie of vergaderruimte huren? Dan kunt u nu in één oogopslag zien welke data er nog beschikbaar zijn. U claimt de gewenste data door deze aan te klikken en tevens het aantal personen op te geven. 

Ga naar onze online reserveringspagina om direct uw data vast te leggen.