Mogelijkheden

Dat je bij ons helemaal midden in de natuur zit, word je je 's ochtends bij het ontwaken pas echt bewust, want je hoort niet de geluiden van druk verkeer, maar alleen natuurgeluiden, zoals gezang van de vogeltjes en het gekwetter in de zomer van de zwaluwtjes.

Als je de gordijnen opent, worden die natuurgeluiden bevestigd met een prachtig zicht op de weilanden, de boomgaard, de moestuin en op het bos van waaruit regelmatig reeën ons terrein oplopen.

Op de benedenverdieping hebben we 5 slaapkamers met allemaal ook een eigen tuindeur direct naar buiten. Eén daarvan is een familiekamer (max. 5 pers.) met een ruime eigen badkamer en de andere 4 zijn slaapkamers met een 2-persoons bed en 2 badkamers op de hal.

Op de bovenverdieping hebben we 6 slaapruimtes. Eén daarvan is een familiekamer met een eigen speciale badkamer met stoomdouche. Verder zijn daar 4 slaapkamers met een 2-persoons bed en 2 aparte badkamers op de hal; en er is nog een slaapzaal met badkamer voor maximaal 10 personen. 

In totaal zijn er maximaal 36 slaapplaatsen. In alle badkamers bevinden zich toiletten en daarnaast zijn er nog een aantal aparte toiletruimten in de groepsaccommodatie aanwezig.