Familieweekend organiseren

Wilt u een familieweekend organiseren? Daar komt natuurlijk ontzettend veel bij kijken, want u dient iets te vinden waarbij de hele familie zich prettige voelt. Het Vogelrijk is in ieder geval de perfecte locatie als u een familieweekend wilt organiseren waarbij de volgende punten hoog op het verlanglijstje staan.

Familieweekend organiseren tips en activiteiten

  • Omgeven door de prachtige natuur van Drenthe;
  • Als u plek wilt geven aan max. 39 familieleden;
  • U houdt van rustgevendheid;
  • Heerlijk wandelen met een eigen ingang het bos in;
  • Veel buitenruimte rondom de groepsaccommodatie;
  • Mogelijkheid om elke ochtend te genieten van een biologisch ontbijt;
  • U wilt wellicht groepsactiviteiten doen, zoals Yoga of massage en ontspanning;

Een familieweekend waar iedereen tot rust komt

Hoe fijn is het dat iedereen heerlijk tot rust kan komen tijdens het familieweekend. Of u nou een heerlijke wandeling maakt, buiten spelletjes wilt gaan doen, een yoga cursus wilt nemen of wilt genieten van een massage.

Het Vogelrijk is geschikt voor familieweekenden, groepsvakanties, evenementen, bruiloften etc. Tevens kunt u op afspraak de ruimtes eenmalig of op vaste tijden huren voor onder andere vergaderingen, coaching, zanggroepjes, of om zelf cursussen of trainingen, etc. te geven.

Indien gewenst kunt u door ons uw biologische maaltijden laten verzorgen  Wij stemmen hierbij uw wensen en onze mogelijkheden in overleg graag af. Een familieweekend organiseren wordt zo nog makkelijker.

De indeling van de accommodatie

Op de benedenverdieping hebben we 5 slaapkamers met allemaal ook een eigen tuindeur direct naar buiten. Eén daarvan is een familiekamer (max. 5 pers.) met een ruime eigen badkamer en de andere 4 zijn slaapkamers met een 2-persoons bed en 2 badkamers op de hal.

Op de bovenverdieping hebben we 6 slaapruimtes. Eén daarvan is een familiekamer met een eigen speciale badkamer met stoomdouche. Verder zijn daar 4 slaapkamers met een 2-persoons bed en 2 aparte badkamers op de hal; en er is nog een slaapzaal met badkamer voor maximaal 10 personen. 

In totaal zijn er maximaal 36 slaapplaatsen. In alle badkamers bevinden zich toiletten en daarnaast zijn er nog een aantal aparte toiletruimten in de groepsaccommodatie aanwezig.

Heeft u verder nog vragen en/of opmerkingen of wilt u specifieke wensen met ons bespreken? Laat het ons dan weten en wij helpen u bij het organiseren van een fijne familieweekend.