Groepsaccommodaties

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie (verhuur) om met familie, collega's of andere groep te verblijven? Groepsaccommodatie Het Vogelrijk is een volledig gerenoveerd in de zomer van 2017. Het biedt plaats aan 36 personen en telt maar liefst 9 ruime badkamers. De groepsaccommodatie ligt in een prachtige omgeving midden in de natuur en met een eigen ingang het Holtingerbos in. Daarnaast kunt u bij ons genieten van heerlijke biologische maaltijden waarvan een deel uit eigen moestuin/kas komt.

Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke ontspanning in de omgebouwde mestsilo waarin zich onder andere een sauna (infrarood- en stoomsauna), een fitnessruimte, massageruimte, klankwaterbed en een yogaruimte bevindt.

Ook is daar een grote lichte ruimte, die gebruikt kan worden bijvoorbeeld als vergaderruimte, cursusruimte, trainingsruimte, oefenruimte, trouwzaaltje, etc. We hebben 7 paardenstallen ter beschikking met een binnenrijbak en een buitenrijbak (geen officiële afmetingen), waar men een eigen paard kan stallen. Wel moet het eigen dier volledig zelf verzorgd worden en aanvaarden wij geen enkele verantwoordelijkheid. Vanuit de stallen/binnenrijbak kan er over ons weiland via onze eigen ingang rechtstreeks het bos ingegaan worden, waar zich direct een ruiterpad bevindt.


Het Vogelrijk ligt vlakbij en rondom de volgende gebieden:
Westerveld en Steenwijkerland