Groepsaccommodaties Steenwijkerland

Op zoek naar een groepsaccommodatie gelegen op een unieke locatie in een bosrijke omgeving nabij Steenwijkerland? Sla dan de groepsaccommodatie Het Vogelrijk op onder uw favorieten. Het volledig gerenoveerde gebouw (d.d. zomer 2017) staat letterlijk aan de rand van het Holtinger bos en is daardoor omgeven door rust en natuur.

Groepsaccommodaties nabij Steenwijkerland

Groepsaccommodatie Het Vogelrijk is gelegen nabij Steenwijkerland. Zowel met de auto als de fiets zijn we zeer goed bereikbaar. Het Holtingerbos is zeer uitgestrekt en bestaat uit kilometers lange wandel- en ruiterpaden. Het bos bevat veel verschillende soorten landschap, zoals verschillende soorten bosbegroeiing (zowel naald- als loofbomen), zandvlaktes, heide, de Brandeveense Plassen (met klein strandje) en het loopt zo'n 8 km door tot aan Havelte bij de hunebedden en een vlindertuin.

Wilt u met een groep heerlijk uitrusten en genieten van de prachtige omgeving nabij Steenwijkerland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of boek direct de groepsaccommodatie online.

Groepsaccommodaties SteenwijkerlandGroepsaccommodaties Steenwijkerland

Ontspanning en activiteiten bij onze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Het Vogelijk onderscheidt zich niet alleen van andere accommodaties vanwege de unieke locatie, maar ook door de ontspanningsmogelijkheden en activiteiten die wij te bieden hebben. Zo kunt u bij ons genieten van de sauna's (infrarood- en stoomsauna), een fitnessruimte, massageruimte, klankwaterbed en een yogaruimte. Dit alles bevindt zich in een voormalige grote mestsilo, die hiervoor volledig omgebouwd is en die bedekt wordt door een sedumdak met glazen 'pyramidedak' in het midden (zie impressie).

Waarom kiest u voor groepsaccommodatie Het Vogelijk?

  • Groepsaccommodatie gelegen nabij Steenwijkerland;
  • Een groepsaccommodatie voor 36 personen met maar liefst 9 badkamers;
  • 9 ha. groot landgoed aan de rand van het Holtingerbos;
  • Geniet van een heerlijke Biologische maaltijd waarvan een deel uit eigen moestuin/kas komt.;
  • Ontspanning en activeiten voor de hele familie;
  • Prachtige wandel- en ruiterpaden. Ook populaire fietsroutes;
Groepsaccommodaties SteenwijkerlandGroepsaccommodaties Steenwijkerland