Vakantiehuis Drenthe

Op zoek naar een vakantiehuis in Drenthe om met de hele familie te verblijven? Het vakantiehuis van "Het Vogelrijk" is er één in de volle glorie van Drenthe. Gelegen in het oer Drents dropje Wittelte aan de rand van het Holtingerbos. 

Een groot vakantiehuis in Drenthe

Het grote vakantiehuis is geschikt voor families tot maar liefst 36 personen. De accommodatie is van alle gemakken voorzien. Uniek is de volledige gerenoveerde voormalige mestsilo waarin heerlijke ontspannings activiteiten gedaan kunnen worden, maar uiteraard kunt u ook wandelen in het bos en het over het buitenterrein. Tevens kunt u op afspraak de verschillende ruimten eenmalig of op vaste tijden huren voor onder andere vergaderingen, coaching, zanggroepjes, of om zelf cursussen of trainingen, etc. te geven.

Voor nog meer ontspanning beschikken we over 2 sauna's (infrarood- en stoomsauna), een fitnessruimte, massageruimte, klankwaterbed en een yogaruimte.

Wandelen in Drentse bossen

Vanuit het vakantiehuis in Drenthe wandelt u zo het prachtige bos in. Dit 'Holtingerbos' (ook 'Ooster- en Westerzand' genaamd) heeft de Natura 2000-status en heeft veel wandel- en ruiterpaden. Het bos bevat veel verschillende soorten landschap, zoals verschillende soorten bosbegroeiing (zowel naald- als loofbomen), zandvlaktes, heide, de Brandeveense Plassen (met klein strandje) en het loopt zo'n 8 km. door tot aan Havelte bij de hunebedden en een vlindertuin. In dat bos zijn nog volop dieren in het wild, zoals veel soorten vogels (ook uilen), reeën, vossen, etc.; zelfs Schotse Hooglanders lopen in bepaalde, door wildroosters beperkte, delen rond.

vakantiehuis Drenthe vakantiehuis interieur Drenthe

 

Vakantiehuis Drenthe online boeken

Het vakantiehuis in Drenthe reserveren? U kunt nu zelf heel eenvoudig uw reservering online regelen. Wilt u bijvoorbeeld onze groepaccommodatie of vergaderruimte huren? Dan kunt u nu in één oogopslag zien welke data er nog beschikbaar zijn. U claimt de gewenste data door deze aan te klikken en tevens het aantal personen op te geven. 

Ga naar onze online reserveringspagina om direct uw data vast te leggen.