Familieweekend Kalenberg

Wilt u een familieweekend organiseren nabij Kalenberg? Bekijk dan de familieaccommodatie Het Vogelrijk en sla deze op onder uw favorieten. Het volledig gerenoveerde gebouw (d.d. zomer 2017) staat letterlijk aan de rand van het Holtinger bos en is daardoor omgeven door rust en natuur.

Familieweekend nabij Kalenberg en omstreken

Het Vogelrijk is gelegen in de omgeving nabij Kalenberg. Zowel met de auto als de fiets zijn we zeer goed bereikbaar. Het Holtingerbos is zeer uitgestrekt en bestaat uit kilometers lange wandel- en ruiterpaden. Het bos bevat veel verschillende soorten landschap, zoals verschillende soorten bosbegroeiing (zowel naald- als loofbomen), zandvlaktes, heide, de Brandeveense Plassen (met klein strandje) en het loopt zo'n 8 km door tot aan Havelte bij de hunebedden en een vlindertuin.

Wilt u met uw familie heerlijk uitrusten en genieten van de prachtige omgeving in Kalenberg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of boek direct de familieaccommodatie online.

Familieweekend KalenbergFamilieweekend Kalenberg

Ontspanning en activiteiten tijdens uw familieweekend

Het Vogelijk onderscheidt zich niet alleen van andere familieaccommodaties vanwege de unieke locatie, maar ook door de ontspanningsmogelijkheden en activiteiten die wij te bieden hebben in Kalenberg en omgeving. Zo kunt u bij ons genieten van de sauna's (infrarood- en stoomsauna), een fitnessruimte, massageruimte, klankwaterbed en een yogaruimte. Dit alles bevindt zich in een voormalige grote mestsilo, die hiervoor volledig omgebouwd is en die bedekt wordt door een sedumdak met glazen 'pyramidedak' in het midden (zie impressie).

Waarom familieaccommodatie Het Vogelijk?

  • Gelegen nabij Kalenberg;
  • Geschikt voor families tot 36 personen met maar liefst 9 badkamers;
  • 9 ha. groot landgoed aan de rand van het Holtingerbos;
  • Geniet van een heerlijke Biologische maaltijd waarvan een deel uit eigen moestuin/kas komt.;
  • Ontspanning en activeiten voor de hele familie;
  • Prachtige wandel- en ruiterpaden. Ook populaire fietsroutes;